Despre FFS

Ce este Fabrica Fondurilor Structurale?


Fabrica Fondurilor Structurale a luat ființă în anul 2009 cu scopul de a oferi servicii de consultanță firmelor sau autorităților publice constând în studii de fezabilitate, studii de piață, documentații pentru implementarea de sisteme de asigurare a calității, documentații pentru finanțări, management de proiect etc.

Există o piață în acest sens? Sigur că da, din moment ce doar în județul Vrancea sunt înregistrate un număr de 8.140 firme iar la nivel național 629.800.

Serviciile de consultanță ale FFS sunt certificate ISO 9001: 2008 de către Interconformity GMBH, Munchen, Germania.

Ce înseamnă această certificare? Recunoasterea de catre o terță parte (organizația certificatoare abilitată), a faptului că sistemul de management al calității implementat în organizația noastră indeplinește cerintele standardului respectiv.

Fabrica Fondurilor Structurale deține personal profesionist, cu calificări variate:

managementul proiectului, experți achiziții publice, evaluatori de proiect, experți contabili, consultanți bancari, auditori financiari, experți implementare proiecte, experți accesare fonduri europene, formatori, specialiști IT.


Un atu important al Fabricii Fondurilor Structurale este recunoașterea profesionalismului său prin acreditarea de către Asociațiile de profil din România, respectiv Asociația Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE) și Asociația Consultanților în Management din Romania (AMCOR).

Din anul 2011 Fabrica Fondurilor Structurale este membru cu drepturi depline în Asociația Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE).

Fabrica Fondurilor Structurale este membră din anul 2013 în Asociația Consultanților în Management din Romania (AMCOR), singura asociație membră a Uniunii Profesiilor Liberale din România și în structurile europene (FEACO) sau globale Consiliul Internațional al Institutelor de Consultanță în Management (IMCI) ale profesiei de consultant.

Servicii de consultanță în diferite sectoare de activitate: industrie, agricultură, construcții, servicii de afaceri, servicii financiare, servicii de turism, administrație publică locală.

Beneficiarii serviciilor noastre fac parte din toate segmentele din piață: publică și privată respectiv persoane fizice, persoane juridice, ONG-uri, autorități publice.

Fabrica Fondurilor Structurale practică sisteme de tarifare flexibile, care răspund cât mai bine așteptărilor clienților: zile-consultant, onorariu de succes, preț global.

Arie de acoperire relativ mare, servicii de consultanță acordate pentru clienți din: Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Bacău, Neamț, Iași, Botoșani, Brașov, București, Călărași, Dolj, Hunedoara, Giurgiu, Prahova, Suceava.